HÅRET HAR STOR BETYDNING

Vi kan alle af flere årsager miste vores hår, og især for kvinder kan det være svært at acceptere. En stor del af kvindeligheden og vores identitet sidder i vores hår, og derfor er det vigtigt, at der findes professionelle alternativer ved hårtab.

Hos Frisør Thygesen ligger det os meget på sinde at hjælpe dig. Det er en svær tid, når man er syg, og der er brug for ekstra omsorg og forståelse. Vores team og specialist Joan Thygesen, har med hjertet på rettet sted og mere end 40 års erfaring, lavet afstøbninger og forhandlet virkelighedstro kvalitets parykker og hårdele til både børn og voksne.

DISKRETION OG RÅDGIVNING

Parykafdelingen ligger i en seperat afdeling, hvor der er en rar og varm atmosfære med fuld diskretion. Det er vigtigt, at du som kunde føler dig i trygge hænder, så du kan få dit inderste ønske opfyldt og en vigtig del af din identitet tilbage.

Sammen finder vi i ro og mag den helt rigtige løsning til dig. Vi klipper og tilpasser den enkelte paryk, så den passer til dig og føles så behagelig og naturlig som mulig. Vi har også de produkter der skal bruges til den rigtige pleje af parykken derhjemme.

Gratis konsultation
Hos os, er du altid velkommen til en uforpligtende konsultation omkring den bedste løsning for dig.

Feminin hovedbeklædning af høj kvalitet
Vi har også et stort udvalg af hovedbeklædning i høj kvalitet så som tørklæder, huer og hatte med flotte detaljer i et stilet og feminint look.

Christine Headwear »

NATURLIGE OG SMUKKE LØSNINGER

Ønsker du dig et langt og fyldigt hår i høj kvalitet og et naturligt look? Hos Frisør Thygesen kan vi også opfylde dine ønsker med extensions af smukt, og ægte hår.

Drømmen om et længere hår, et kraftigere hår eller en sjov effekt i pandehåret kan hurtigt blive til virkelighed.

Gennem mange års erfaring har vi udviklet en stor ekspertise indenfor naturlige extensions. Vi har fundet frem til, hvad vi mener, er den mest skånsomme metode, som beskytter dit eget hår mest muligt og giver et smukt resultat.