FRISØRTID UD OVER DET SÆDVANLIGE

En frisørtid er ikke bare en frisørtid hos Frisør Thygesen. Vi ønsker, at du får en unik oplevelse, hver gang du sætter dig i stolen hos os, og at en frisørbehandling af os er en særlig oplevelse for dig.

Duften af friskbrygget kaffe fra det lokale risteri, en rar atmosfære og et smilende personale er, hvad du møder, når du træder ind ad døren hos os. Vi er et team af kreative og passionerede frisører, som vil gøre alt for at opfylde dine ønsker til håret.

Håret er en vigtig del af ens identitet, og derfor bruger vi god tid på at finde ud af dine ønsker, og hvad der passer til dig og dit hår. Vi sætter en stor ære i det gode håndværk og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vores salon er opdelt i flere rum, hvilket bidrager til en hyggelig og nærværende atmosfære, hvor du, forkælelse og velvære, er i centrum. Bagerst i salonen har vi vores vaskeområde, hvor du kan nyde et øjebliks fred og ro i en af vores vaskestole med shiatsu massage, mens vi behandler dit hår.

Også de små skal forkæles. I salonens børneafdeling kan børnene sidde og hygge sig travlt opslugt af deres favorittegnefilm, mens de bliver klippet.

MEDARBEJDERE

CARSTEN THYGESEN
FRISØRMESTER
JOAN THYGESEN
FRISØR-PARYKKER
LOUISE SVENNINGSEN
FRISØR
KAYA ØSTRUP SØRENSEN
FRISØR
CECILIE MADSEN
FRISØR
SOFIE KILDAL CHRISTENSEN
FRISØRELEV